Neden Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Öncelikle öğrencilerimize hedeflerine ulaştırmak için sınav koçluğu sistemi oluşturduk.

Başarılı öğretmen Kadrosu ile Hafta içi ve hafta sonu kurslarımız.

Yurt dışına gitmek istiyorsan öğrenci değişim projelerimiz ve dahası...

19.06.2015 11062

Neden Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Öncelikle öğrencilerimize hedeflerine ulaştırmak için sınav koçluğu sistemi oluşturduk.

Başarılı öğretmen Kadrosu ile Hafta içi ve hafta sonu kurslarımız.

Yurt dışına gitmek istiyorsan öğrenci değişim projelerimiz

Tübitak Projeleri Üretiyor ve Yarışmalara Katılıyoruz.

Sportif alanlarda " Satranç - Bilek güreşi - Voleybol - Futsal" büyük başarılar elde ediyoruz.

Sosyal etkinliklere merakın varsa Tiyatro - Şiir Etkinlikleri

Meslek seçiminde kararsızsan Kariyer Günlerimiz.

Edebiyatı seviyorsan Okul Dergimiz Çalışmalarına - Şiir Yarışmalarına - Kompozisyon Yarışmalarına katılabilirsin.

Üniversite ve Şehir gezileri yapıyoruz.

- Sınav Koçluğu Sistemimiz

Her sene öğrencilerimiz için özenle yeni müfredata uyumlu olarak hazırladığımız kitapçıklarımızı kullanıyoruz.

Konu takip kitapçığımızı kullanarak taktik ve teknik çalışmalar ile 10´arlı gruplardan oluşturduğumuz gruplarımıza

Koç öğretmenlerimizin yakın takibi ile hedeflerine ulaşmak konusunda rehberlik yapmaktayız.

- Hafta içi hafta sonu kurslarımız

Sadece hafta sonu

Sadece hafta içi

Ya da

Hem Hafta içi ve sonu

Kurslarımıza ücretsiz katılabilirsiniz.

-UNESCO

Türkiye'de sadece 19 kulüp bulunmaktadır.

Bunlardan 1 tanesi okulumuzda kuruldu.

- Öğrenci Değişim Projelerimiz

Erasmus Plus Projelerimiz ile yurt dışı ziyaretleri, gezileri

ve hatta yurt dışı yıllık eğitimleri düzenliyoruz.

- E-twinning

Her yıl düzenli olarak e-twinning projeleri düzenlenmekte olup öğrencilerimizin

projeler aracılığıyla yurt içi ve dışındaki paydaşlarıyla iletişimde olup kültür alışverişinde bulunmaları sağlanmaktadır.

- Tübitak projeleri

Her yıl bilim fuarı (Tübitak 4006) , Tübitak Bilim Olimpiyatlarına Fizik ve Kimya alanlarında öğrencilerimizi hazırlıyoruz.

Tübitak 2204 Liselerarası araştırma projeleri yarışmalarına katılıyoruz.

- Sportif alanlarda "Satranç - Bilek güreşi - Voleybol - Futsal - Basketbol"

Okulumuzda bireysel ve takım olarak birçok başarımız mevcuttur.

Satranç kulübü ve egzersiz çalışmaları ile eğitimlerimiz devam etmektedir.

Öğrencilerimizin okul sporları ve TSF lisans ve vizeleri çıkarılarak turnuvalara yönlendirilmektedir.

Satrançta il birincilikleri (takım ve ferdi olarak)

Bilek Güreşinde il birincilikleri bulunmaktadır.

-Sosyal etkinlikler

Tiyatro

10 Kasım, Şahinbey, Çanakkale vb... birçok il genelinde yapılan tiyatro gösterilerinde okulumuz özellikle görevlendirildi.

Ayrıca okul içinde de tiyatro oyunlarımız mevcuttur.

Şiir

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Bir şiir bir nefes" şiir okuma yarışmasıyla Gaziantep biincisi

Güneydoğu Anadolu Bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılım hakkı kazanmıştır.

- Kariyer Günlerimiz.

Çeşitli üniversitelerden akademisyenler okulumuza davet edilerek meslekler hakkında öğrencilerimizi

bilgilendirip ayrıca rehberlik servisimizin desteği ile yönlendirme çalışmaları yapmaktayız.

- Okul Dergimiz Çalışmalarına - Şiir Yarışmalarına - Kompozisyon Yarışmalarına katılabilirsin.

Edebi yanınızı geliştirmek için çeşitli olanaklarımız vardır.

- Destek

Maddi yetersizliklerden dolayı ihtiyacı olan öğrencilerimize çeşitli yardımları imkanlar dahilinde yapmaktayız.

Sadece Akademik değil sosyal ve kültürel alanda başarılı olan yuvamıza sizleri de bekliyoruz.