Nature Warriors Earth Saviors

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Nilüfer Karagüzel liderliğinde 10. sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup öğrencimiz “Nature Warriors Earth Saviors”adlı  yeni bir e twinning projesine başladı.

19.01.2024 131

Bu proje ile birlikte hedeflenen amaç hakkında konuşan Nilüfer Karagüzel; “Modern yaşam ve gelişen teknoloji genç nesili doğadan uzaklaştırıyor. Eve kapanmış sosyalleşmekten uzak ve sosyal medya bağımlısı gençlerimiz, çevresindeki doğa ve çevre konuları hakkında bilgisiz ve bilinçsiz. Doğadan uzak  dört duvar arasında büyüyen yeni nesil doğa, doğa olayları, çevre ve çevre sorunlarından bihaber. İşte tam da bu yüzden gençlerimizin doğa ile olan ilişkilerini artırmak, çevresi ile ilgili olan bitenin hakkında farkındalık yaratmak için bu projeyi yürütmeye karar verdik. Bu yıl sürecek olan bu proje sayesinde gençlerimizin doğaya ve çevreye karşı daha ilgili ve duyarlı olmalarını ve çevre sorunlarına çözüm üretebilmelerini sağlamayı düşünüyoruz.” dedi.

19-01-202419-01-2024