AIESEC PROJESİ

Okulumuzun AIESEC Gaziantep ile yabancı dil eğitimi ile ilgili olarak yurt dışından öğrencilerin katılacağı arkadaşımla tanış projesini imzalamıştır.

11.02.2013 1864

AIESEC, Yüksek potansiyele sahip üniversite öğrencilerinin kendi potansiyellerini keşfedip geliştirebilecekleri sürekli olarak genişleyen uluslararası bir organizasyondur.

Aynı zamanda kurum ve kuruluşların dünyadaki yetenekli gençlere ulaşabileceği ve yararlanabilecekleri uluslararası bir platform olan AIESEC, gençler tarafından yönetilir.

1948 yılından beri faaliyet gösteren uluslararası, politika dışı ve kar için çalışmayan organizasyon, dünyanın 107 ülkesinde 1700´ü aşkın üniversitede faaliyet göstermektedir.

Günümüzde yaklaşık 107 ülkede çalışmalarını sürdüren ve 4000´in üzerinde organizasyonla ortak çalışmalar yürüten bu programın, dünya üzerinde 35.000 üyesi bulunaktadır.

AIESEC, dil, din, ırk,cinsiyet, inanç, etnik ya da sosyal köken konularında ayrım yapmaz.

Okulumuzun Aisec değişim programı kapsamında yapmış olduğu çalışmalara , detaylı bilgilere ve fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.